Kreativci koji su nas nekako navikli na inspirativne klipove, šaljive fotografije i najluđe ideje i ovoga putaimaju nešto za nas!

Plesna trupa “2Hot4Stage“ je grupa mladih, umetnički osvešćenih ljudi, koju, osim čvrstog prijateljstva, snažno ujedinjuje i ljubav prema plesu i hip hop kulturi. Kao plesno društvo okrenuti su pre svega street stilovima, posebno onima koji su usko vezani za hip hop.

Lex3

Nakon dugogodišnjeg niza kreativnih projekata koje su stvarali, još jednom su uspeli da iznenade i iznedre nove ideje vredne pažnje. Ovaj put, u pitanju je koncept fotografija pod nazivom “Nature and the city”. Naime, tema je podeljena na dve lokacije – plesače stopljene sa prirodom i plesače u gradskoj, biznis varijanti.

Lex12

 

Idejni tvorac projekta, inače član ekipe “2Hot4Stage”, Aleksandar Marković Lex kaže da je imao za cilj da kroz ples na neki način objedini dve nespojive sfere – prirodu i urbanu sredinu.

“Nisam ljubitelj fotografija i video klipova snimljenih u studiju, pa je posle projekta “Sam u Kući”(LINK) koji smo radili prethodne zime, u ortakovoj gajbi, nekako prirodan sled bio da kao i svi zimski hibernanti izletimo napolje i gladni stvaranja, stvorimo nešto, jelte. Tako smo se odlučili za baš ovakav koncept. Sve fotke su rađene sa minimalnom opremom, samo aparat, majstor za njim imi, jer se ložimo na jednostavnost. A i nemamo Bog zna kakvu opremu, ali to je sporedna stvar, ha.

Lex4

Uglavnom, u vezi sa tim tehničkim stvarima, manipulacijama i obradom najbolje da, umesto sa ovim diletantom na tom polju, popričate sa Ilijom Đokovićem koji se pobrinuo da ideje sprovede u delo.” O čemu se radi i kako izgledaju ove fotografije pogledajte na sledećem linku ispod.

OVDE


 

Ideja i koncept: Aleksandar Marković

Fotografija: Ilija Đoković
Obrada fotografija: Ilija Đoković, Isidora Ristovski, Nikola Canić

Plesači: 2Hot4Stage – Nikola Gavrilović Johnny, Milica Ilić Mici, TIjana Mihajloski, Jelena Simonović, Slobodan Spalević Spale, Marko Vučković Max, Milena Paunić, Anastasija Životić, Isidora Ristovski, Magdalena Mičić, Antonija Škobalj, Aleksandar Marković Lex

Više o ekipi 2Hot4Stage pogledajte na njihovom sajtu ili facebook page-u:

http://2hot4stage.com/

facebook.com/2Hot4Stage