Naime plesna ekipa 2Hot4Stage je objavila svoj novi i na neki način čudan projekat, ali jako zanimljiv, nešto novo i jedinstveno, barem kod nas. Odradili smo kratak intervju sa Aleksanrdom Markovićem, čija je ovo i bila ideja, da vidimo šta nam je Lex rekao o svom projektu:

ilija

 

  • Kako si dosao na ideju za projekat sam u kući?

Kako sam došao na ideju više se i ne sećam, znam samo da sam jednom razmišljao o tim nekim fotkama blesavih plesnih figura u obavaljanju svakodnevnih kućnih aktivnosti. Zapisao sam i tako je ideja čučala u moru ostalih zatrpana nekim prioritetnijim, ali smo evo najzad našli vremena i za fotkanje.

Lex i Usisivac

  • Koliko vam je vremena bilo potrebno u proseku za jednu savršenu sliku u savršenom trenutku?

Zavisi od fotografije do fotografije, ali izmedju sat i sat i po. Najviše vremena nam je oduzimala priprema fotografije… Kadriranje, podešavanje fotoaparata, prenošenje i montiranje rasvete i opreme koju smo pomerali iz jednog ugla kuće do drugog. Ostalo je bilo lako.

  • Lično me zanima, na jednoj slici si ti sa činijom brašna u pravcu tvog lica, da li si na kraju bio pun brašna ili si izbegao?

Haha, naravno da nisam izbegao, bilo je veselo.

Lex i Brasno

  • Primetio sam da imate i jednu cenzurisanu sliku, u pitanju je Ilija, da li on inače toalet koristi na taj način? 🙂

Hahaha, koji ste tabloid! Kakvo je to pitanje uopšte? 🙂 Imao je gaće pri fotkanju, ali smo normalno provalili da će veća fora biti ako to kao cenzurišemo. A kako on inače koristi toalet to stvarno ne bih znao da ti odgovorim, pitaj Iliju.

Ilija

Sve slike možete pogledati na sledećem linku: Sam u Kući