Ukoliko ste propustili prvi seminar neverovatnog Marcusa Jacksona, interesuje vas ples i imate želju da učite od svetski poznatog koreografa koji je ostvario priznanje širokih masa saradjujući sa Usherom, Black Eyed Peas-om, Janet Jackson, Kelly Rowland, Aliciom Keys i mnogim drugim zvezdama, dobili ste drugu priliku!

[featured-video-plus]
Seminar će se održavati 21. i 22. decembra u Dobračinoj 30a, na prvom spratu. Ne propustite neverovatnu šansu da steknete iskustvo i nove veštine učeći od jednog od glavnih koreografa koji je radio na filmu Step Up 2!
U subotu 21. decembra posle časova u kafiću “Aurelio” koji se nalazi na Trgu Republike 3, kao i u nedelju 22. decembra u sportskom klubu Arena u ulici Jurija Gagarina broj 64 održaće se interaktivno veče na kome će, počevši od 19:30h, Marcus Jackson lično odgovarati na sva postavljena pitanja!
Cena učešća u ovom programu iznosi samo 15€ po danu! Ne dopustite sebi da ovakva prilika prodje pored vas neprimećeno! Share – ujte event, pozovite prijatelje i dodjite na jedno nezaboravno druzenje!

Event 21. i 22. decembar

Event u sportskom klubu Arena