Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novu Hip Hop emisiju, “Dance Session”.

U pitanju je kao što i sam naziv kaže ples, za prvu emisiju moramo reći da imamo odličnog gosta, koji je jako dugo na Hip Hop sceni, ali je naravno i dalje tu i ne odustaje! Očekujte najbolje.

U saradnji sa

 

[one_half last=”no”]

 My People

 

My People magazin je nastao u februaru 2008. godine. Hteli smo da napravimo magazin koji će biti pravi predstavnik hip hop kulture, pratiti dešavanja i da ponudi intervjue kakve ne možete nigde drugde naći. Hteli smo da postavimo nešto što bi nekim budućim generacijama možda bilo neka vrsta merila i temelja. Da na jednom mestu, bez guglanja, možete naći gomilu informacija o domaćem hopu. Da li smo uspeli? Presudite sami.

Na samom početku ceo magazin su radila 2 čoveka, danas je oko magazina angažovano desetak ljudi i želimo da se taj broj nastavi povećavati.

My People “izlazi” cca. svaka tri meseca. Nastojimo biti redovniji i izbacivati nove brojeve što češće ali pre svega nam je bitno da ponudimo jedan pravi magazin, a ne polu-proizvod. U međuvremenu, tu je ovaj portal da nadomesti period između dva čitanja. Na portalu smo objedinili sve vesti, blogove, radio i video sadržaje. Na ovaj način svakog dana se možete informisati o svemu što vas zanima vezano za hip hop kulturu u regiji.

Ponuda sadržaja se stalno povećava tako da ovo što vidite danas, možda već sutra bude nadograđeno.

Spread the word,
Ivan Ristić

My People

magazin za promociju hip hop kulture

 

[/one_half]

[one_half last=”yes”]

James PhotoVideo

 

JamesVideo Photo/Video Studio – From recording to publishing
Photo/Video – Žarko James Radovančev
Music Videos, Teasers, Trailers, Commercial Videos.
Full HD record-ing!
Photos

e-mail : photovideojames@gmail.com

[/one_half]