Each One Teach One

eoto

Kamp koji svi mi jedva čekamo ponovo.

Uživajte u kratkom video izveštaju sa kampa

 [featured-video-plus]

Sve slike možete pogledati na TooHot ForStage Crew Fejsbuk stranici

UTISCI

 

1. Suzana Soz

Evo da zahvalim prvo Lexu na pozivu na kamp, a onda i vama što ste bili tako divni i što je EOTO ispunio svoje pravo značenje. Sretna sam što ste primili moju energiju, a kako znam? zato što ste mi je utrostručeno vratili i puno vam hvala na tome  Inspirirali ste me i pokazali se kao plesna zajednica koja napreduje i uživa u svemu onome što ples daje.

2. Cvele

I ja da se javim i da kazem da mi je ovih pet dana bilo bolje nego ceo raspust, bila je odlicna rokacina . Svaka cast svima koji su se betlali, svi smo bili predobri

3. Milica Tfu

A ne moze se recima opisati prethodnih 5 dana!  To mora da se dozivi! Sve je bilo i vise nego savrseno!

4. Jovana Dragojlović

Ljudi, stvarno mi je bilo predivno sa vama  Toliko pozitivne energije, divnih ljudi i novih i zanimljih stvari se retko gde srece
Nadam se da se vidimo i sledece godine

5. Dunja Jojić

Ja samo da se javiiiiiiiiiiim i da kazem da mi je bilo divno sa vama i da mi je drago sto sam upoznala neke nove ljude i ovo je bilo jednoooo novo iskustvooo za menee! Sledece godinee opett!!!

6. Dimitrije Đekanović

Moj prvi put na Each One Teach One kampu. I bilo je toliko dobro, krivo mi je sad sto nisam bio i pre, verujem da sam propustio mnogo toga. Uglavnom bilo mi je divno sa vama i jedva cekam(o) sledeci kamp!!!!