Spremite se,  jedno od najvećih plesnih takmičenja u Srbiji i balkanu se vraca i to u jače nego ikada. 15 marta U 19h u velikoj dvorani SKC-a očekujte neverovatne pokrete i uzbuđenja od najboljih plesača koje možemo da ponudimo. Biraće se najbolji u nekoliko kategorija a to su:

Furyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

  • Hip Hop,
  • Brakedance (Seniors, i do 16  godina)

Pored toga što se bore za zvanje najboljeg igrača pobednici takođje dobijaju sjajne novčane nagrade u ukupnoj vrednosti od skoro 1000e.

Dakle 100e za junior brejkere, 200 e za hip hop i neverovatnih 500 e za pobedinika senior brakedance takmičenja.

Ko je najbolji će odlučivati jedni od najboljih i najuticajniih igrača trenutno na planeti iz Amerike, Fransuske itd… tako da će takmičari sa Balkana zaista morati da daju sve od sebe. Ulaznice za događaj se mogu nabaviti na blagajni skc-a za samo 350 dinara od četvrtka.Plus  za ovo takmičenje će biti i radionice na kojima će naši plesači moći da nauče nešto novo od najboljih.

Hajde da se pojavimo u što većem broju i podržimo hip hop i ples u Srbiji da podržimo kulturu i da uživamo zajedno. I da naravno posle cele ludnice svratite na after party da se družite sa takmičarima u klubu Divljina.

Više informaicija o dogadjaju mozete naći ovde: Furyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy