EACH ONE TEACH ONE VOL.3: Internacionalni plesni kamp na Kopaoniku!

Treću godinu zaredom, plesni klub 2Hot4Stage organizuje internacionalni plesni kamp pod nazivom Each One Teach One, koji će se održati od 19. do 24. jula na Kopaoniku. Kao i svake godine, predavači će biti neka od istaknutijih imena u svetu plesa među kojima su između ostalog Bust i Hopare, dobro poznati svetskoj hip hop sceni.

 

Each One Teach One 2016

 

U duhu hip hop kulture, a u organizaciji 2Hot4Stage plesne trupe razvio se projekat Each One Teach One čiji sadržaj podrazumeva radionice različitih plesnih formi i umetničkih veština.

 

EOTO

 

Kao kruna celog projekta već treći put se održava plesni kamp koji podrazumeva šestodnevno iskustvo u najlepšim planinskim predelima Srbije.  Porodična atmosfera, interakcija, druženje i širenje znanja su vrednosti koje organizatori iznad svega nastoje da zadrže iz godine u godinu.

 

 

Pored radionica, treninga, obilazaka prirode i planinarenja, boravak je upotpunjen večernjim programom, plesnim nadmetanjima, takmičenjima u znanju i izdržljivosti, a kamp je tradicionalno zaokružen battleom u “all style” kateogoriji poslednje večeri druženja.

 

Each One Teach One Vol.3

 

Ne morate biti dobri na podijumu da biste bili deo „EOTO vol.3“ plesnog kampa, jer između ostalog u program su uključena planinarenja i obilasci znamenitosti koje krase Kopaonik, te su i ljubitelji prirode i dobrog druženja pozvani da upotpune i podrže ovo jedinstveno putovanje.
Više detalja o nagradnoj igri kao i o samom kampu možete pronaći na Fejsbuk stranici Plesni Kamp – Each One Teach One.