2Hot4Stage crew nastao je 2006. godine u Šapcu.

Međutim od 2008. do danas, glavno uporište ekipe je prekomandovano, a za razliku od godine osnivanja i čitav sastav plesača je izmenjen, izuzev jednog, osnivača – Aleksandra Markovića Lex-a, koji je čitavu priču preneo i nastavio u Beogradu.

2hot4stage

 

2Hot4Stage crew u sastavu koji se danas uspešno takmiči i nastupa zajedno funkcioniše od 2009., a radi najviše pod okriljem uigranog dvojca Lex-a i Ilije Antića Boogie-a. Trenutno kao najprepoznatljiviji ambasadori ekipe pored Lex-a i Boogie-a ističu se i Slobodan Mihailović Slober, Brajan Nikolić, Bojana Obradović, Jelena Radulović Jenchy, Lidia Trifunović, Savić Vojislav Garden, Ilija Đoković Teckin i Nikola Gavrilović Johnny. 2Hot u fuziji i saradnji sa Twister familee, čine organizaciju

House Of Hip Hop

koja je među najuticajnijim i najkompletnijim plesnim ekipama na ovim prostorima, pa pokrivaju većinu hip hop plesnih stilova (bboying, hip hop, popping…) kako na takmičenjima tako i u plesnoj školi. Iako svojim nastupima i performansima katkad spajaju naizgled nespojive muzičke pravce i plesove (primer je pozorišna predstava „Neko kaže ljubav“), House Of Hip Hop je jedna od retkih škola plesa koja se zaista zalaže za očuvanje korena hip hop kulture kroz sve elemente kao i podizanje i unapređenje urbane plesne scene. U školi plesa nastoje da svakog učenika, kasnije plesača izgrade prvenstveno kao indviduu i nekoga sa sopstvenim stilom i pečatom.

Plesna škola u Beogradu nalazi se u samom centru grada, ul. Dobračina 30, prvi sprat.

Treninzi

Su subotom i nedeljom od 13:00h do 15:00h i sredom od 20:30h do 23:00h. Glavni instruktori i koreografi su: Aleksandar Marković i Ilija Antić.

Kontakt: toohotforstage@yahoo.com;

Websajt
Facebook
Youtube