Veliki koncert Sick Toucha u Domu Omladine prošao je u bolesnom znaku. Nakon gosta iz Francuske koji je snimio pesmu sa Sick Touchom na binu je izašao Škabo Maestro i nakon što je meastralno odradio svoj posao dao izjavu i za naš portal

Drago mi je da ima publike i da su lepo reagovali na moj nastup,ali sobzirom na situaciju da je Vlado Georgijev otkazao svoj koncert mi to nismo učinili. Kako sam pričao sa ljudima najverovatnije će dosta repera sutra otići da pomogne. Drago mi je da sam bio deo velikog Sick Touch koncerta.”.

 

Publika

Nakon njega usledio je Sale Tru i uz Tralalala i Thug living podigao masu. Svi reperi su se solidarisali sa nevoljama naših sugrađanima i apelovali na pomoć. Usledila je dobra atmosfera uz Zvezde Grajma, Smoke Mardeljana zatim Jovicu i Andru. Momci iz Sick Touch su izašli na binu oko pola jedan i svoj nastup započeli pesmama sa novog albuma Firmirana Beda. Coyot je podržao događaj i izveo svoju pesmu dok je Sale RDZ ostao zaglavljen u Loznici usled velikih poplava i time bio sprečen da publici predoči stvar sa novog album. Sam događaj se završio oko jedan i petnaest i tada su svi lagano krenuli da napuštaju Dom Omladine.

Reporter: Filip Radosavljevic [Big M]

SickTouch

Sve slike možete pogledati u našem Album-u, na Facebook-u klikom na ovaj LINK

Clanak by: [show_avatar email=66 align=left user_link=authorpage show_name=true]