Slobodan Popović alijas Delfagor, počeo je da se bavi muzikom početkom srednjoškolskih dana, kao strastveni zaljubljenik u pisanu reč i urbanu kulturu. Vremenom je obrazovao prepoznatljiv stil, koji se ogleda u višesložnom rimovanju i karakterističnim promenama flowa i izvedbe. Obradjuje socijalnu tematiku u svojim pesmama, a akcenat stavlja na sarkazam i igru rečima. Iza sebe ima veliki broj saradnji sa underground i mainstream izvodjačima sa balkanske hip-hop scene, kao i dva internet EP izdanja koja su naišla na jako dobre reakcije publike- “7 dana” i ” Sve(s)tionik”.

Do kraja godine će se, kako na CD-u, tako i za besplatan download, naći zajednički projekat sa Amittom, jednim od najkvalitetnijih bitmejkera u Srbiji. Album nosi naziv Moza(i)k i imaće 10 numera, od kojih su neke već dostupne za slušanje na youtube kanalu.

Delfagor radi i na svom prvom romanu koji bi u prodaji trebao da se nadje sredinom sledeće godine. Na svoj celokupan rad, i na rap muziku, gleda kao na vrlo zahvalan hobi preko kojeg je došao u susret sa jazz i blues muzikom, koje jako poštuje i privatno sluša. Bavi se poslom asistenta stomatologa, a u slobodno vreme čita, vežba, tetovira se i pasionirano ispija božanstveni napitak od ječma.