Godina je 2015. Vatra slavi četvrti rođendan za koji smo vam spremili nešto stvarno vrelo. Pored standardne atmosfere na koju smo vas navikli, pridružiće nam se i AraabMuzik, američki muzički producent poreklom iz Providensa u Roud Ajlendu. Na sebe je privukao pažnju tako što je na internetu prikazivao svoje umeće u pravljenju bitova uživo na MPC ritam mašini.
araab muzik
Danas je jedan od najtraženijih producenata na hip-hop sceni, a sarađivao je sa brojnim izvođačima, kao što su The Diplomats, Cam’ron, Vado, A$AP Mob, A$AP Rocky, Swizz Beatz, 50 Cent, Eminem, Busta Rhymes, Fabolous, Azealia Banks, Ludacris, Young Jeezy, Gucci Mane, Jadakiss, Lloyd Banks i mnogi drugi.

VATRA 4th Birthday bash with AraabMuzik from Vatra on Vimeo.

Ono po čemu je ipak najpoznatiji su njegovi živi nastupi. Neki bi to nazvali poezijom u pokretu, dok bi drugi rekli da je to samoubistvo na MPC-u, u svakom slučaju ostaćete zatečeni pri prvom slušanju.

Ukoliko do sada niste videli ovog čoveka u akciji, obavezno to uradite na YouTube-u, a ulaznice za ovaj nesvakidašnji spektakl možete nabaviti na svim prodajnim mestima: Eventim-a, Gigstix-a i svim knjižarama Vulkan.

Early birds: 490 RSD
Pretprodaja: 690 RSD
Na ulazu: 800 RSD

www.eventim.rs
www.gigstix.com
www.knjizare-vulkan.rs

————————–————————–————–

facebook.com/AraabMuzikMVP
soundcloud.com/araabmuzik
youtube.com/user/araabMUSIK
twitter.com/araabmuzik

facebook.com/vatratebra
soundcloud.com/vatratebra
mixcloud.com/vatra
vimeo.com/vatratebra
twitter.com/vatratebra