Winner of Belgrade 23. avgusta u skejt parku

 

WOB 2013 - 04- skejt

Najveće takmičenje u ekstremnim sportovima u Srbiji, Winner of Belgrade spremno je da isporuči dozu adrenalina i neponovljive zabave, kako vozačima tako i publici, 23. avgusta u skejt parku Ušće.

Winner of Belgrade okupiće kako domaće tako i strane vozače rolera, skejta i BMX-a koji će izvoditi najluđe trikove, a manifestaciju će pratiti i muzički festival.

 

WOB 2013 -10- skejt3

 

Winner of Belgrade je jedino internacionalno takmičenje u regionu zbog kog Beograd svakog avgusta postaje adrenalinski raj koji nudi neverovatne akrobacije na dva i četiri točka koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

U petak 22.avgusta, biće održan WOB Street Battle (17h) na kom će vozači skejta, rolera i BMX-a na gradskim ulicama demonstrirati svoje veštine, pozivajući publiku da u subotu dođu u skejt park da prisistvuju velikom takmičenju u tri discipline i uživaju u vratolomijama mlađih (do 16 godina) i starijih vozača.

WOB 2013 - 07- bmx

Pored domaćih vozača, i ove godine očekujemo i takmičare iz Hrvatske, Makedonije, Mađarske,
Bugarske, Slovenije, Austrije, Švajcarske, Nemačke, Francuske, Švedske, Španije i Češke i svi oni boriće se za titulu Pobednika Beograda.

Takmičenje za juniore počeće u 12.30h, potom će u 16h park preuzeti stariji vozači, a finalne vožnje predviđene su za 19h. U pauzama takmičenja publika će uživati u zanimljivim pratećim sadržajima.

WOB 2013-01-bmx2

Kao sastavni deo manifestacije #WOB14, održaće se i WOB Music Festival u klubu KPTM (Žorža
Klemansoa 22) koji će trajati četiri dana.

Prvog dana, 21. avgusta, na repertoaru će biti hip-hop/mash-up a za provod su zaduženi
BeGeFank i DJ BKO, drugi dan rezervisan je za drum’n’bass, a DJ pult preuzimaju Codex, Necone i Rahmanee.

Trećeg dana za žurku će biti zaduženi MKDSL (live), Flip i Rebel B, dok će poslednji dan festivala #WOB14, 24. avgust, biti gitarski dan kada će bendovi Blankfile, Tea Break i End of the hunt grmeti u čast pobednika Beograda.

Winner of Belgrade:
Facebook  |  Twitter  |  Web

WOB 2013-02-bmx3