Nesvakidašnje rajder liste dostavljene organizatorima festivala „Najbolje od devedesetih“

U susret najvećem ovogodišnjem evropskom dens spektaklu „Najbolje od devdesetih“ koji se 11. oktobra održava u Kombank areni, organizatorima festivala stigle su i liste sa zahtevima zvezda koje će to veče nastupiti u najvećoj srpskoj dvorani. Dok su pojedini tražili samo vodu, bilo je i onih na čijim rajder listama su se našli „zlatni“ peškiri, ali i više boca kristal šampanjca.
2-unlimited
Najskromniji su bili članovi grupe 2Unlimited koji zahtevaju da im se obezbedi svlačionica sa ogledalom, dve stolice i boca sveže ceđenog voćnog soka. Korak dalje otišao je Culture Beat, i oni su pored svlačionice sa ultra velikom ogledalima zahtevali da ih u istoj sačekaju dva vlažna, tek oprana peškira, boce šampanjca, vodke, viskija, kao i paket energetskog pića. Tražili su i sveže voće, pršut, kao i čips i razne druge grickalice.
Članovi grupe La Bouche tražili su samo i isključivo vodu i to u bocama različite zapremine dok su njihove kolege iz grupe Snap poručili pola kafane! Tako se u njihovim zahtevu između ostalog 4 boce šampanjca, isto toliko crnog kao i beog vina visokog kvaliteta, slede 24 boce piva, zatim viski, vodka, kao i domaći brendi (rakija).  Snapovci su nabrojali i više desetina gaziranih i negaziranih pića, pa se na osnovu njihove rajder liste stiče utisak da će u areni napraviti pijanku.

Drinks

Ipak, najupečatljivija a zahtevima bila je Jenny Berggren iz grupe Ace of Base koja je pored 10 veilikih i isto toliko malih peškira isključivo zlatno žute boje, tražila i 5 boca kristal šampanjca jednog od najpoznatijih svetskih brendova, zatim 50 flaša domaćeg ili piva iz uvoza, više boca premium i isključivo ruske vodke, crno i belo vino, kafu, čaj, med, mleko, limun, limetu, 15 flaša gazirane i 24 flaše negazirane vode,   kao i više paketa raznih sokova, gaziranih, negaziranih, energetskih i sveže ceđenih.

Jenny

Više puta je napomenuto da sva pića moraju biti rashlađena.
Najavu za događaj možete pogledati Ovde