The Biggest, Coolest, Greatest Extreme Sport Festival u Beogradu

JOŠ! Winner of Belgrade 2013” nastavlja tradiciju započetu 2007. godine. Od državnog roleraškog uličnog (street) takmičenja do festivala ekstremnih sportova,ova manifestacija se tokom godina, osim što obezbeđuje kvalitetno i atraktivno takmičenje, osvrće i na potrebe samih vozača i to uz maksimalnu podršku domaće scene.

Ovog leta “JOŠ! Winner of Belgrade” uspostavlja novi sistem takmičenja. Zagrevanje počinje odmeravanjem snaga vozača MTB-a na dirt stazi Bežanijska kosa 21. avgusta.

U večernjim satima tog dana publiku očekuje prvi JC Cypher Cash All Style Battle

jc cypher cash

(sve vrste plesova) koji će se održati u novootvorenom dorćolskom klubu KPTM. Naredni dan, 22. avgust, rezervisan je za JC Battle ulično takmičenje (skate, role, BMX i MTB) koje će se održati u centru Beograda i to na relaciji Trg Republike – Vukov spomenik.

jc street battle

Takmičenje u skejt parku na Ušću počinje 23. avgusta i tog dana održaće se amatersko takmičenje u skejtu i rolama i državno prvenstvo Srbije u BMX-u, rolama i skejtu. Tog dana publika će imati priliku da uživa i u vožnjama učesnika međunarodnog dela takmičenja “JOŠ! Winner of Belgradea”.

Drugi dan takmičenja u skejt parku, 24. avgust, predstavlja trenutak odluke za sve učesnike jer će se tog dana birati “JOŠ! Pobednik Beograda“. Učesnici iz Mađarske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Poljske, Nemačke, Švedske, Amerike, Kanade, Brazila i Izraela će kroz kvalifikacije tražiti svoj put do finala u kome će ih sačekati državni prvak Srbije.

Tokom svih dana takmičenja za muzički ugođaj zadužen je klub KPTM. Kao i prethodnih godina, i ove godine posetioci “JOŠ! Winner of Belgrade” manifestacije mogu očekivati dobru atmosferu, takmičarski duh, vrhunske trikove i puno zabave za pamćenje.

Takmičenje se organizuje pod pokroviteljstvom opštine Novi Beograd.

 

Muzički festival na JOŠ! Winner of Belgrade

 

wob_music_cet_fbevents

Festival ekstremnih sportova „JOŠ! Winner of Belgrade“ ove godine pojačan je i muzičkim festivalom koji će trajati četiri dana. Osim dobre muzike svi posetioci imaće priliku da uživaju i u plesnim koreografijama.

Muzičko zagrevanje za JOŠ! Winner of Belgrade svojim muzičkim setovima počeće DJ Kobazz u utorak 20. Avgusta.

U sredu će nastupiti DJ Moooka – savetujemo vam da ponesete obuću za đuskanje, jer bukvalno nećete moći da prestanete da igrate uz njegove hip hop, fanki i R’n’B miksove.

Za miksetama će u četvrtak biti Galeb Nikačević, a te večeri publika će imati priliku da vidi i fantastično umeće dama koje će izvesti ples oko šipke.

U petak nakon takmičenja u skejt parku na after partiju nastupiće Mystic Stylez, a u subotu će JOŠ! Winner of Belgrade 2013 zvanično zatvoriti DJ MKDSL.

Sve žurke počinju u 22 sata u KPTM u Žorža Klemansao 22.

 

JOŠ! Winner Of Belgrade

JOŠ! Winner Of Belgrade Music Festival 

JC Cypher Cash

JC Street Battle

www.winnerofbelgrade.com