Sati nas dele od početka najveće dens žurke na starom kontinentu, koja je okupila svetske mega zvezde iz perioda devedesetih godina. Hitovi koji svojim slušaocima nisu dozvoljavali da miruju, bilo da su u klubu ili na ulici, kroz jedinstven muzički vremeplov stižu večeras u beogradsku Kombank arenu. Više hiljada obožavalaca dens muzike pašće u višesatni delirijum uz izvođače, od kojih će neki, poslednji put u svojoj karijeri izađi pred publiku. Ovakav koncert neće se ponoviti, ne u Srbiji, ne u ostatku sveta, ovo je poslednji, kažu organizatori festivala „Najbolje od devedesetih“.
2
-Nek izvođači nastupaju poslednji put u karijeri, a trebale su nam dve godine da ih okupimo u ovom sastavu pa je sigurno da se ništa slično više nikada neće ponoviti. Skoro svi koji vole, ili su voleli hitove iz tog perioda već su uzeli karte, pa smo morali da doštampamo poslednji kontigent, kažu organizatori.
Stejdž impozantane veličine pre dva dana je instaliran u areni i poslednje pripreme za koncert upravo su u toku. Rasveta, ozvučenje, efekti i sve ostalo što prati ovakve koncerte biće na svetskom nivou, a kada se uzme u obzir repertoar koji su za arenu spremili izvođači, fenomenalan provod je zagarantovan.
2-unlimited

Pred publiku u areni večeras će stati 2Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche, a početak najveće evropske dens žurke zakazan je za 21 čas.

 
AF: Kapije se otvaraju u 20 časova!
Vrata arene biće otvorena tačno sat vremena pre početka spektakla, a u 21 čas pred publiku će stati Technotronik, a zatim i ostali i to sledećim redosledom:
 

21.00pm – 22.15pm  MC Eric / Technotronic

22.20pm – 22.50pm  Jenny Berggren Ace of Base

23.00pm – 23.30pm  La Bouche

00.05pm – 00.35pm  Culture Beat

00.40am – 01.10am  C&C Music Factory

01.15am – 01.45am  2 Unlimited

01.50am – 02.20am  Snap

02.25am – 02.55am  Snow