NAJBOLJE OD DEVEDESTIH
Muzički spektakl sa najvećim zvezdama devedestih

11. oktobar 2014. Kombank Arena

90sfestival

Jedan od najvećih muzičkih događaja ove godine, koji će nas vratiti u period kada je dens muzika bila globalno popularna, muzika na kojoj su generacije odrasle slušajući izvođače koji su imali svetsku popularnost, dešava se krajem ove godine u Beogradu.

Rhythm Is a Dancer”, “Pump Up The Jam”, “No Limit”, “Everybody Dance Now”, ‘’All That She Wants’’, “Informer”, ‘’Be my Lover’’,‘’Mr Vain’’, nezaboravni su hitovi čuvenog perioda devedesetih godina, koje ćemo prvi put imati prilike da čujemo uživo na jednom mestu u Beogradu.

·        Snap!

·        Technotronic

·        2Unlimited

·        C+C Music Factory

·        Ace of Base

·        Snow

·        La Bouche

·        Culture Beat

Svi oni dolaze 11. oktobra 2014. u Kombank Arenu!

Ovo će biti ubedljivo najveći skup najpopularnijih izvođača dens muzike koji je dosada organizovan u Evropi, pa samim tim i najveći tematski događaj kada su u pitanju devedesete godine. Ovo je jedinstvena prilika da čujemo legendarne hitove uživo i vratimo se u period dens muzike, drečavih boja i specifičnog stila devedesetih.

Napomena: Prodaja promotivnog kontigenta karata po super povlašćenoj ceni od 1.500,00 dinara zavrsena je 16.maja, a u prodaju je pusten promotivni 5+1 paket u okviru kojeg se za placenih pet karata šesta dobija gratis. Ovaj paket biće dostupan po ceni od 8.950 RSD do 1. septembra.