Ukoliko ste propustili prvi seminar neverovatnog Marcusa Jacksona, interesuje vas ples i imate želju da učite od svetski poznatog koreografa koji je ostvario priznanje širokih masa saradjujući sa Usherom, Black Eyed Peas-om, Janet Jackson, Kelly Rowland, Aliciom Keys i mnogim drugim zvezdama, dobili ste, sad već treću priliku!

mj2

Naime Marcus Jackson je poslednji put održao radionicu u Decembru prošle godine, i  već u januru dolazi ponovo sa novom radionicom, i to ne samo u beogradu već i u Novom Sadu!  Ovoga puta Marcus će odabrati i par ljudi koji će na dalje sarađivati sa njim.

Seminar će se održavati 25. i 25. decembra u Dobračinoj 30a, na prvom spratu. Ne propustite neverovatnu šansu da steknete iskustvo i nove veštine učeći od jednog od glavnih koreografa koji je radio na filmu Step Up 2!

U nedelju 26. decembra posle časova u kafiću „Aurelio“ koji se nalazi na Trgu Republike 3, održaće se interaktivno veče na kome će, počevši od 21:00hMarcus Jackson lično odgovarati na sva postavljena pitanja!

Sve dodatne informacije možete pronaći na Facebook Event-u.

MJ WORKSHOP BELGRADE

MJ WORKSHOP NOVI SAD

A do tad, možete pogledati kako je bilo na prošloj radionici.

[featured-video-plus]