Nakon 3 godine kreativnog haosa i nezaboravnih avantura, prvi album rap sastava Tremendum – “Put i kraj” završen je i izaćiće u petak 18.04. 2014. godine pod etiketom Lampshade Media.

tremendum

Sve pesme biće dostupne za preslušavanje na muzičkom servisu „Deezer”. Na albumu ima ukupno 14 numera, a dežurni krivac, beat maker i kompozitor Darko Djukic aka. Crna Nula skovao je muziku za Tremendum, takođe par pesma su komponovali Miloš Mihailović aka. Cv Spook i Dragutin Čulić aka. Don Dada. Veliki gosopodar zvuka, tj mix-a i mastering-a ovog albuma jeste producent Goran Vitorovic. Dva Majstora Ceremnonije, dva MC-ja koja daju reči svakoj pesmi na albumu su Petar Ninić aka. Tkač aka. Fobosomat aka. Sivi Vuk i Željko Zeljko Miskovic aka. UndergroundSun aka. Srebrni Zmaj. Četvrti čovek Tremenduma – ženski vokal, jeste Nikolina Ninic i na kraju tu je i skreč majstor Tremenduma DJ BKO. Na albumu “Put i kraj” čućete i dosta gostiju. Tu su: 3man, Bizzy, Boško, Kandžija, Buzz, Dbz, Marčelo, Kovlaj, Don Dada.

Grupa Tremendum pozdravlja sve rečima: “Ovo je ekipa koja dolazi da objasni”, i poziva vas na ekskluzivno preslušavanje albuma “Put I kraj”, u petak pred grad pa sutradan ponovo i ponovo i ponovo…