J. Cole dobija najveću čast za Tekstopisca godine na dodeli nagrada BET Hip Hop 2021. godine. 16. izdanje godišnje dodele nagrada emitovano je danas (5. oktobra), a prethodno je snimljeno prošlog petka u Cobb Energy Performing Arts Centru nedaleko od Atlante.

J. Cole je osvojio nagradu za tekstopisca godine i uklonio oštru konkurenciju, uključujući Benni The Butcher, Drake, Lil Baby, Nas i Megan Thee Stallion.

Akreditivi lidera Dreamville-a za ovu godinu uključuju objavljivanje njegovog poslednjeg albuma The Off-Season. Cole je takođe spreman za još dve nagrade, uključujući hip-hop umetnika godine. Prošlogodišnju nagradu za tekstopisca godine osvojio je Rapsodi.

Drugi koji nose zlato kući na dodeli nagrada BET Hip Hop 2021. godine uključuju Nelli, koja je dobila nagradu I Am Hip Hop, a Tiler, The Creator, koji je trenutno na naslovnici jesenjeg izdanja KSKSL -a, počastvovan je prvim Rock The Bells kulturnim uticajem Nagrada. LL Cool J je nagradu uručio Tiler -u.

„Ponosan sam što častim Tilera, The Creator, prvom u istoriji Rock The Bells nagradom za kulturni uticaj, koja slavi umetnika koji nastavlja da ruši konvencionalne granice hip-hop kulture“, rekao je LL Cool J o ovoj časti. Ovogodišnja emisija, koju su vodili komičari Karlous Miller, DC Ioung Fli i Chico Bean – iz 85 podcasta Juga – prikazuje nastupe Ioung Thug, Lil Jon, KSKSL brucošica Babi Keem, Gunna, Isaiah Rashad, Bia i Tobe Nvigve.

Čestitamo J. Cole -u na osvojenoj časti za tekstopisca godine. Zasluženo je.