Za ovih godinu dana Hiphoplife je posetio mnogo događaja, napisano je preko 250 članaka, napravljeno sigurno preko 10.000 slika, i sve to sa jednim ciljem, da se hip hop prikaže u pravom svetlu, na vama je da podržite ovaj projekat kako bi mogli da nastavimo sa radom još bolje i još jače!

Hiphoplife.rs vas poziva da 6. Jula u klubu KPTM proslavite zajedno sa nama naš  rođendan, u sklopu Twerk takmičenja, Grafita, Nastupa, Brejk sajfera i još mnogo toga!

poster horizontal2

Facebook Event
Events.Hiphoplife.rs

No do tad, evo malog pregleda šta smo uradili sve za ovih godinu dana:

[featured-video-plus]
Šta je to novo na novom sajtu?

Pre svega ažurirali smo kategorije i način plasiranja vesti, takođe i pretraga je poboljšana tako da smo uradili sve moguće da lakše pronađete sadržaj. Ali naravno pored toga, sam izgled i funkcionalnost sajta je maksimalno poboljšana. Od sada korisnici mogu da se registruju i sami nam pošalju neki zanimljiv članak, i nakon pregleda našeg tima ako članak zadovoljava kriterijume biće objavljen na našem portalu.

[hr style=”striped”]

[row cols_nr=”2″ bg_color=”0054a3″]

[col size=”6″]

Events.hiphoplife.rs

[icon type=”circle” size=”small” name=”e-tag”] Uveli smo podsajt Events na kojem će biti svi predstojeći događaji, i u saradnji sa organizatorima moći će te prijavom dolaska da ostvarite neke specijalne popuste u vezi događaja.

[/col]

[col size=”6″]

Fun.hiphoplife.rs

[icon type=”circle” size=”small” name=”smile-o”] Fun sekcija kada vam je dosadno i kad nemate ništa pametno da radite, tu možete pronaći razne zanimljive fotke, nema ih još toliko ali biće, ali takođe možeš i sam napraviti nalog i poslati zanimljivu sliku, osvajanjem bodova možeš da osvojiš i vredne nagrade!

[/col]

[/row]

Posete za ovih godinu dana: (Preko 70.000)

Hiphoplife.rs posete 2014 prsek