Izgleda da Arnold Schwarzenegger i Lil Wayne imaju više toga zajedničkog nego što biste pomislili..

Slavnim frajerima nikada nije bio problem da nađu devojku, ali imati dve žene u životu koje istovremeno nose tvoje dete.. pa, to je nešto što se ne događa svaki dan. Ipak, ovakve situacije se u svetu poznatih i slavnih događaju češće nego što mislite. Da li je reč o planiranim trudnoćama ili slučajnosti ne znamo, ali ono što možemo da kažemo jeste da su deca najlepši dar, a ovi muškarci bili su višestruko blagosloveni – odjednom.

Arnold Schwarzenegger


Schwarzenegger je svojoj kućnoj pomoćnici Mildred Baena napravio dete dok je njegova supruga Maria Shriver bila trudna sa njihovim četvrtim detetom. Schwarzenegger je za 60 Minutes izjavio da nije znao da je Baenino dete njegovo sve dok “nije počelo da liči na njega”. Shriver je Christopera rodila 27.9.1997, a Baena Josepha 2.10. iste godine.

Yung Joc

Američkom reperu dve žene su istovremeno bile trudne i to, ni manje ni više, već sa blizancima. Carla je u avgustu 2013. rodila Cadence i Camoru, a Sina nedugo potom dve devojčice, Eden i Allon.

Fetty Wap

Masika Kalysha je u decembru otkrila da je šest meseci trudna sa detetom Fettyja Wapa. Od tada se javilo nekoliko žena koje su tvrdile da takođe nose njegovu decu. Što je istina i koliko će malih Fetty Wapovaca na kraju biti, još nam nije poznato.

Peter Gunz

Peter Gunz istovremeno je napravio dete svojoj ženi, Amini Buddafly, i svojoj ljubavnici, Tari Wallace. Amina se odlučila na abortus, dok je Wallace rodila svoje treće dete, Gunzovog sina, u februaru ove godine.

Diddy

Dok je Sarah Chapman bila trudna sa njegovim detetom, Diddyjeva devojka Kim Porter nosila je bliznakinje. Chapman je ćerku Chance rodila pet meseci pre no što je Porter rodila devojčice D’Lila Star i Jessie James, u decembru 2006. godine.

Lil Wayne

Glumica Lauren London je nosila njegovo treće dete kada je Lil Wayne začeo svoje četvrto sa pevačicom Niveom. London, navodno, nije imala pojma da Wayne ima još jednu trudnu ženu. Sina Camerona rodila je 9.9.2009, dok je Nivea rodila Neala u novembru iste godine.

Hugh Grant

Prema The Sun, Hughu su istovremeno trudne bile bivša ljubavnica Tinglan Hong i devojka Anna Eberstein. Hong je drugog Grantovog sina rodila u decembru 2012. godine , a samo tri meseca pre Eberstein je zatrudnela sa njegovim detetom, takođe dečakom. Cela priča je, navnodno, godinama bila čuvana u tajnosti.

Fotografije u teksu: Getty Images

Izvor: VH1