Penzionisani policajac iz Las Vegasa trenutno leži u bolničkoj posteljini, a izjavio je kako je kobne noći 13. septembra 1996. godine plaćen da pomogne u lažiranju smrti velikog reprea 2 Paca.

2pac-6

David Mayers se nalazi u kritičnom stanju, a tvrdi da je plaćen 1,5 miliona dolara kako bi pomogao 2Pac Amaru Shakuru da iscenira sopstvenu smrt, koja je konstatovana u bolnici u Las Vegasu.

Te noći, Shakur je bio VIP zvanica na boks meču Mike Tysona u MGM Grand hotelu, u “gradu poroka”.

Myers, koji broji posljednje dane života kazao je: “Svetu moram reći istinu. Mora se znati šta sam uradio. Stid me, stavio sam cenu na svoju čast i ne mogu umreti a da ne kažem ono što znam”.
Dodao je da Suge Knight, koji je bio u autu kada je Pac ubijen trenutno služi kaznu zatvora, i igrao je veliku ulogu u lažiranju ubistva.

2pacscene

Bivši policajac dodao je da je na slučaju radilo 30 ljudi, a to uključuje policiju, bolničare, doktore i brojne plaćene svedoke. Navodno, dvojnik je plaćen 50.000 dolara, tj. dubler telo koje je zamenjeno u mrtvačnici.

Njegova smrt i dan danas je misterija vlastima, koje ne znaju ko je pucao na njega 1996. godine. Smrt sinonima za rep je jedna od najvećih modernih teorija zavere, a tokom proteklih 20 godina pojavili su se brojni snimci te izjave očevidaca koji tvrde da je Amaru Shakur živ.

Nedavno se pojavila i glasina da će se snimiti film o njegovom živopisnom životu, nakon što je film o N.W.A “Straight Outta Compton” doživio svjetsku slavu.

Za njegovo ubistvo, do dan danas nikada niko nije optužen. Imao je samo 25 godina.

 

PITANJE JE: Da li nas  možda čeka povratak 2Pac-a na scenu? 

Pišite ispod