Svetski šampionat pod nazivom HIP HOP UNITE stiže u Srbiju po prvi put, takmičenje koje je posetilo 6 kontinenata i preko 40 zemalja napokon dolazi i kod nas.

poster

Hajde da pokažemo da smo i mi sila i da možemo da se takmičimo rame uz rame sa najboljima iz sveta!
Ono što je bitno je da nam je omogućeno da pokažemo da imamo sjajne plesače i odličnu hip hop scenu u Srbiji, pozivamo i sve vas da dođete i podržite naše plesače e koji će svim snagama pokušati da osvoje prvo mesto.

Takmičenje se održava 19 oktobra u BelExpo centru sa poćetkom u 17:00. Takođe pored 1vs1 battleova, održava se i takmičenje u grupnim formacijama od 17. do 20. oktobra, tako da slobodno dođite da uživate u plesu najboljih igrača sa cele planete.

Kotizacije za battle 1 vs 1 su inače 20 e ali organizatori su omogućili da se takmičari iz Srbije mogu prijaviti za samo 10e. I to nije sve morali smo i mi nešto da uradimo za vas tako da:

PRVIH 10 TAKMIČARA KOJI SE PRIJAVE PREKO NAS IMAJU BESPLATNU KOTIZACIJU I DOBIJAJU 2 ULAZNICE DA POVEDU SVOJE NAJBILIŽE.

PRIJAVE ZA BATTLE PREKO NAŠE FEJSBUK STRANICE: HipHopLife.rs

WC Belgrade

Takođe nam dolazi i Tony Stone, koreograf 50cent-a, Jenifer Lopez, Madone, i tako dalje, koji će i održati svoju radionicu po ceni od samo 10e

radionica