Prvi Mashup or Shutup Black Special u ovoj godini održaće se u petak 1. aprila u klubu Monsun, a domaćin serijala Me-High-Low imaće dva gosta, a to su DJ Rokam i DJ Architect.

Mashup or Shutup Black Special event cover

Mashup or Shutup žurke poznate su po tome što u njima nema žanrovskih ograničenja, a ovoga puta akcenat će biti na crnom zvuku, što znači da će ova tri majstora zanata za di-džej pultom puštati najfiniji hip hop, trap, R’n’B, soul, funk i sve ostale žanrove inspirisane crnom muzikom. S obzirom da je za ovu muziku karakterističan ritam kome je teško odoleti na podijumu za igru, jasno je da nas čeka još jedan Mashup or Shutup party na kome će jedina izvesna stvar biti dobar provod

DJ Rokam (Picasso Punk) je nezaobilazno ime kada je u pitanju domaća hip-hop scena, što i ne čudi jer svojim di-džej skilom i selekcijom pesama nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Široj publici verovatno je najpoznatijii po party serijalu Firday Swag, koji je radio zajedno sa DJ Lakijem. Pored brojnih nastupa u klubovima, gostovao je i na festivalima, među kojima posebno mesto svakako zauzima interenacionalni Fresh Island festival gde je nastupao rame uz rame sa svetskim zvezdama.

Preko dana je arhitekta i dizajner, a noću postaje DJ Architect, di-džej heroj sa sve maskom na licu i specifičnim autfitom, koji svojim setovima pali podijume za igru. U petogodišnjoj muzičkoj karijeri stekao je veliko iskustvo kao rezident poznatih klubova, ali i kao izvođač na festivalima, među kojima su All As One, Exit, Foam Fest, Forestland i drugi. DJ Architect poznat je po “Get Low” žurkama na kojima dominiraju R’n’B i hip-hop i trap, a takođe je deo producentskog trap dua Wrackage.

Sa 17 godina iskustva pod prstima, Me-High-Low, domaćin Mashup or Shutup žurki, jedan je od najboljih di-džejeva na ovim prostorima i apsolutni mashup šampion. Negujući specifičan stil miksovanja pesama on spaja ono što na prvi pogled deluje i zvuči nespojivo. Svoje prve korake u di-džejingu napravio je inspirisan upravo crnim zvukom, pa nema sumnje da će i ovoga puta svojim setom napraviti specifičnu atmosferu i publici pružiti jedinstveno iskustvo.

FACEBOOK EVENT