Šta je to “Jumbus“? Jedna od najboljih žurki u gradu ili momci koji vas vode na putovanja na najbolje žurke u okolnim državama? Otkrićemo vam ova organizacija radi sve to i još više. Njihov niz žurki pod imenom Jumbus u klubu Plastic svakog četvrtka je idealna destinacija ako ste fan kvalitetne house muzike(retro progresive, edm). I zbog sjajnog odaziva oni žele da iznenade sve ljude time što će otvoriti još jedan stage i naprave “revoluciju žurki” u Beogradu.

jumbus cover

Na 1. stage-u rokaće: Rosske i Matalive na početku i na kraju a za glavni program zadužen je DJ prema a za drugi Rn’B  stage koji se otvara sad u četvrtak (12.2.2015.) zaduženi su Dj Arhitect i Dj Tml koji čine skupinu “Wreckage” i kombinacija novih momaka Borchenzy i Dj pimp fingerzz koji će rokati dve nedelje kasnije najbolje od Trap, Twerk i R’n’B muzike! Dakle destinacija je “Club Plastic“, vreme početka je 23:30! Šta čekate još niste rezervisali vaše mesto?

Odmah se javite na: 061 3320  834 & 065 9942 701 i mi ćemo vam obezbediti sjajno mesto.

FACEBOOK EVENT

Prvih 100 gostiju koji dođu do 00:15 će na poklon dobiti karte za French Kiss Extatic Techno

BE PREPARED!

Ovako izgledaju žurke koje su u organizaciji “JUMBUSA” pa vi sami procenite da li vredi doći. WAKE UP, STOP DREAMING, LOG OF AND START LIVING 🙂

[featured-video-plus]