Plesni kamp “Each One Teach One” 2014.

eoto

Plesni kamp kao što i samo ime kaže je namenjen pre svega plesu, ali to je samo jedan deo onoga šta vas čeka tamo. Uz ples i kamp ide i odličan provod, tako da pripremite se!

plesnikamp2

 U avgustu 2013. program je krunisan EOTO plesnim kampom. Pored radionica, treninga, idiličnih obilazaka prirode i planinarenja, boravak je upotpunjen raskošnim večernjim programom, plesnim nadmetanjima, takmičenjem u znanju, izdržljivosti, drugim nezaobilaznim društvenim aktivnostima, a zaokružen je  battle-om, u „all style“ kategoriji, koji se održava poslednjeg dana.

Ovako je to izgledalo prošle godine:

 

Ovogodišnji EOTO plesni kamp održavaće se u turističkom centru Mitrovac, na Tari, od 21. do 25. avgusta 2014. i okupiće više od stotinu mladih ljudi željinih znanja i dobre zabave, iz Srbije i regiona.

Hip hop, salsa, dancehall, capoeira, house i bboying  su samo neke od najavljenih radionica ove sezone, a držaće ih 9 internacionalnih instruktora iz Francuske, Astrije, Hrvatske, Kube…

plesnikamp3

Organizatori garantuju fantastičan provod i neprocenljiva plesna iskustva, a neodoljiva pozitivna energija sa kojom se EOTO poistovećuje je samo još jedan razlog zašto plesači i svi oni koji to žele da postanu ne mogu priuštiti sebi da propuste ovaj događaj!

JOŠ UVEK NIJE KASNO, ZAINTERESOVANI JAVITE SE NA MAIL ISPOD AKO ŽELITE DA DOŽIVITE NEVEROVATNO ISKUSTVO, I NAUČITE DA IGRATE JOŠ BOLJE! 
email: eotovol2@yahoo.com

kampp