connect

Povodom Dana studenata, 4. aprila, jedan od najpopularnijih hip-hop sastava, hrvatska grupa Connect nastupiće u Beogradu.

Nakon odličnog koncerta 2013. godine, ovog aprila, hrvatska ekipa nastupaće pred beogradskom publikom u Mikser house-u. Uz gosta iznenađenja koji nam sa grupom Connect dolazi iz Zagreba, nastupiće i SAJSI MC, koja je nedavno promovisala svoj novi singl na MTV-u.

Uoči nastupa u Mikseru, momci iz Connecta kažu da Beograd prvenstveno pamte po super provodu, dobrom društvu i odličnoj hrani.

[featured-video-plus]

“Svaki put kada dođemo naši prijatelji nas jako lepo ugoste i stvarno se svaki put kvalitetno provedemo tako da se radujemo svakoj novoj poseti Beogradu, kako poslovno tako i privatno. Naša iskustva su fenomenalna, pogotovo što se tiče naših dosadašnjih koncerata pred Beogradskom publikom koji su bili prelepi u smislu ljubavi i pozitivne energije koju smo dobili, tako da nestrpljivo isčekujemo naš idući koncert u Mikseru”, rekli su članovi benda.

Takođe, Dj Dushawn nam dolazi pravo iz Dubajia na koncert da digne sve klabere na noge odličnom muzikom pred koncert.

Domaćića momcima iz grupe Connect, 4. aprila u Mikseru biće popularna beogradska klaberka SajsiMC, a o gostu iznenađenja možemo još samo da nagađamo jer kako kažu “najradije bi sa kolegama sa kojima imaju zajedničke pesme – VIP, Struka, Rasta, Coby, Zli Tony i Zemlja Gruva”.

Poslednji singl uradili su s poznatom hrvatskom pevačicom Lanom Jurčević, koja je za kratko vreme postala apsolutni hit u region.