U Srbiji, hip hop je na sve nestabilnijim nogama, a o razlogu možemo da pričamo narednih 10 dana, ali jedno je sigurno, hip hop prati rečenica “Peace Love Unity & Havin Fun“, po ovome, nekako glavna stvar koja fali je UNITY. Jer, svi znamo da je velika istina da se baš i ne slažemo ili se jako teško možemo složiti oko nečega svi zajedno, jer, svako želi da ugrabi parče torte, ali nije spreman da pruži i svoje.

 

Ali, desilo se čudo, došao je i taj dan, ujedinili su se, Brejkeri, Crtači, Djevi i Reperi, i napravili jedinstvenu ekipicu koja kreće zasigurno da zauzima hip hop scenu u Srbiji, već svuda po gradu možete da primetite njihove natpise, grafite, spot prvenac je izašao jutros i svi mediji su objavili vest o tome sa naslovima kao na primer: “NEVEROVATNO: Ovakav Hip Hop sastav još uvek niste videli“.

Velika medijska prašina se digla oko ovog hip hop sastava, jer ovako nešto još uvek nema nigde na sceni, to je ono što je falilo! Organizatori se već raspituju o Bookiranju ove ekipe za letnju sezonu i velike festivale. Zasigurno nasa čeka jedna paklena godina!


 

 

E sad, za sada, ovo je samo Aprilska šala, ali, Hiphoplife će se potruditi u ovoj godini da ne ostane samo na tome, jer nam je u planu da uradimo baš to, ujedinjenje svih grana hip hopa i pravljenje jedinstvene ekipe koja će funkcionisati zajedno.

Svi zainteresovani koji bi želeli da učestvuju u projektu, mislimo i na AFIRMISANE i NE-AFIRMISANE (Kvalitetne) Repere, kao i sve ostale, Crtače, Djeve, i Igrače, kao i Studiji u kojima bi se snimale pesme, i organizacije koje mogu ponuditi prostor za trening,
I svi ostali koji imaju ideju kako bi mogli da pomgnuMogu se javiti na naš E-mail unity@hiphoplife.rs

Hiphoplife zadržava sva idejna prava o ovom projektu, i svako kopiranje se smatra kirvičnim delom.