Ako niste čuli za 24/7 crew krajnje je vreme. Ekipa je osnovana 24.7. 2011 . Osnivači su bili ‘ Švaba d Oridzinal ‘ (Goran Ivicic) I ‘Šampita’ (Stefan Dosic).

247

Većina ljudi iz ekipe živi u Beču. Njihova prica funkcionise kao Firma ili ti “Label”. U sastavu ekipe su mnogi ljudi. Medju prvima: Švaba, Šampita, Kameni, Doggz, Braphenix, Fenix, Zex, Roka, Manitoo, Shikemi I Stiv !

Da bi vam ovo predstavljanje bilo zanimljivije i kako bi što više upoznali 24 kroz 7 ekipu uradili smo intervju sa njima:

  • Da li u skorije vreme pripremate neki novi projekat?

Pošto smo sad više od godinu dana na sceni, odlučili smo da izbacimo neki mini album, u znak zahvalnosti za nama dato poštovanje, a planiramo da izbacimo jedan veći album 24.7.2014.

  • Kako publika prihvata to što ste iz inostranstva?

Jako nam je drago da niko dosad nije pokazivao neke predrasude po pitanju države u kojoj neki od nas žive. Mi smo samo ljudi, a socijalna situacija je slična onoj u našoj domovini. Istina, standard je veći nego u Srbiji, ali za uslove u kojima živimo ovde, minimalan.

  •  Poznato je da neki od vas imaju samostalne projekte, šta nam možete reći o tome i vašim planovima za dalje?

Trenutno završavamo taj mini album, Švaba radi na svom Albumu “Tinitus“. Njegov bum ce biti sniman u više studija-kod Sevena, 24/7 studio, Zex production…  Očekujte nešto ludo, nesvakidašnje i ne za svačije usi. Šampita radi na svom drugom studiskom albumu u studiju “Asfalt”  kod Dache pod pokroviteljstvom ”Take it or Leave it Records”, muzičke kuće. Ime albuma se još ne zna iako je 70% već snimljeno, ali se očekuje da ce album biti dostupan od novembra. Takođe radi sa Fenixom na mixtejpu “Staro novo Sranje”  čija snimanja se privode kraju. Kameni je počeo pripreme za svoj prvi album. Trenutno prikuplja bitove. Snimanja se planiraju za sledeću godinu. Braphenix se priprema za VBT. To je video battle nadmetanje, koje se već petu godinu uzastopce organizuje u Nemackoj. Nagrade su ogromne, a to moze da bude i promotivno veliki korak napred za našu ekipu u tom Nemačkom repu. Ostali mc-jevi će uskoro početi planiranje nekih ozbiljnijih projekata takođe.

24krozsedam2

24/7 FEJSBUK GRUPA                                                                           SVABA FEJSBUK

24/7 FEJSBUK STRANICA                                                                      KAMENI FEJSBUK

ŠAMPITA FEJSBUK                                                                                 BRAPHENIX FEJSBUK

SHIKEMI FEJSBUK                                                                                   DOGGZ FEJSBUK

ZEX FEJSBUK                                                                                          STIV FEJSBUK

ROKA FEJSBUK                                                                                       FENIX (NEMA FEJSBUK)