Branko Rmandić, poznatiji kao FORTY repom se bavi od svoje 12 godine. Svojim učešćem u emisiji ‘Ja imam talenat’ i plasiranjem u polufinale, omogućio je sebi promociju svojih dosadašnjih pesama i tako istakao svoj rad.

 

fortiii

Kako kaže oduvek su mu uzori  Beogradski Sindikat, Struka, Marčelo, voli njihove pesme i teži da ih dostigne, ali nekim svojim, drugačijim stilom. Do sada je snimio oko 20 pesama, od kojih mu je najpoznatija ‘Crveno Plavo Belo’, pesma posvećena Srbiji.

Do sada je imao više nastupa, a u 4 sezoni  ‘Ja imam talenta’  je bio bek vokal Mihajlu Vlahoviću – Belom.  Nakon emisije ‘Ja imam talenat’ FORTY kreće svoj prvi album pod nazivom ‘Rep Patriozam’ u potpunosti posvećen Srbiji, koji je još u izradi. Za svoj prvi album kaže da će biti nešto potpuno novo, što naša publika još nije čula, ali takođe i da će na albumu moći da vide neke od poznatih ličnosti sa rep scene u Srbiji.

Za sada je na jutjubu izbačena jedna pesma sa albuma pod nazivom ‘Beograde’ u saradnji sa DT Crew-om i manje poznatom Jelenom Nedeljković. Pesma Beograde, kao i album koji se snima u Flame Audio Studio-u.