A password will be e-mailed to you.

Branko Rmandić, poznatiji kao FORTY repom se bavi od svoje 12 godine. Svojim učešćem u emisiji ‘Ja imam talenat’ i plasiranjem u polufinale, omogućio je sebi promociju svojih dosadašnjih pesama i tako istakao svoj rad.

 

fortiii

Kako kaže oduvek su mu uzori  Beogradski Sindikat, Struka, Marčelo, voli njihove pesme i teži da ih dostigne, ali nekim svojim, drugačijim stilom. Do sada je snimio oko 20 pesama, od kojih mu je najpoznatija ‘Crveno Plavo Belo’, pesma posvećena Srbiji.

[youtube id=2fjUqL1-xx8 (eg. Wq4Y7ztznKc)” width=”620″ height=”360″]

Do sada je imao više nastupa, a u 4 sezoni  ‘Ja imam talenta’  je bio bek vokal Mihajlu Vlahoviću – Belom.  Nakon emisije ‘Ja imam talenat’ FORTY kreće svoj prvi album pod nazivom ‘Rep Patriozam’ u potpunosti posvećen Srbiji, koji je još u izradi. Za svoj prvi album kaže da će biti nešto potpuno novo, što naša publika još nije čula, ali takođe i da će na albumu moći da vide neke od poznatih ličnosti sa rep scene u Srbiji.

Za sada je na jutjubu izbačena jedna pesma sa albuma pod nazivom ‘Beograde’ u saradnji sa DT Crew-om i manje poznatom Jelenom Nedeljković. Pesma Beograde, kao i album koji se snima u Flame Audio Studio-u.

[youtube id=HW4P3koylgQ (eg. Wq4Y7ztznKc)” width=”620″ height=”360″]