Legendarni srpski teniser Novak Đoković u nedelju veče, 25. oktobra, biće jedan od prezentera MTV EMA nagrada na spektakularnoj dodeli koja se održava u Mediolanum Forum dvorani u Milanu.

Popularni Nole, najbolji teniser na svetu, prošetaće crvenim tepihom pre početka dodele evropskih MTV priznanja, a potom će pratiti i tradicionalno najluđu i najbolju muzičku ceremoniju na starom kontinentu

Ali, Novak Đoković će tokom večeri imati i specijalnu ulogu! Njemu je pripala čast da otkrije dobitnika i uruči jednu od MTV EMA nagrada čime je postao član odabranog, elitnog sveta pop kulture.

Naime, osim Novaka, ulogu prezentera nagrada u nedelju veče imaće i Charli XCX, britanski reper Tinie Tempah i manekenka Hailey Baldwin, kao i ranije najavljeni producent Mark Ronson, glumice Ashley Benson i Shay Mitchell, ženski bend Fifth Harmony i holandski DJ i producent Martin Garrix.

Koju će to nagradu Novak uručiti, i kome će doneti sreću, saznajte u nedelju veče prateći vaš omiljeni MTV kanal!

Dodela MTV evropskih muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz Mediolanum Forum dvorane u Milanu u nedelju, 25. oktobra. Crveni tepih počinje u 20:00, dok je ceremonija dodele na MTV programu od 21:00. Voditelji dodele biće Ed Sheeran i manekenka Ruby Rose.

U Milanu će nastupiti brojne svetske muzičke zvezde, među kojima su Justin Bieber, Pharrell Williams, Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo, twenty one pilots, Martin Garrix, Afrojack, Tori Kelly, James Bay, Jess Glynne, Macklemore & Ryan Lewis i Andrea Bocelli.

Prvi put ove godine biće dodeljena i nagrada MTV Video Vizionari, a ona će otići u ruke članovima kultnog sastava Duran Duran!

Daniel Kajmakoski je ovogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagrade i trenutno se takmiči za zvanje najboljeg evropskog MTV izvođača. Pomožite mu da pobedi glasanjem na sajtu www.mtvema.com do subote, 24. oktobra u ponoć. Na istom linku možete dati glas nominovanim izvođačima u svim ostalim kategorijama. Pobednici će biti proglašeni dan kasnije na 2015 MTV EMA dodeli u Milanu.