Obozavate dobru djusku, lud provod, dobru muziku i DJANS? Onda je večeras petak za vas!

[featured-video-plus]

Večeras 10.02.2015 Djans, Gazda Paja, KBC Rodbina i Zvezde Grajma nastupaju u KST-u!

Gazda Paja je beogradski MC poznat publici po hitu “Čke beogradske”, a ujedno je i član beogradske grajm ekipe “Zvezde Grajma”. Poznat je po saradnji sa dosta beogradskih producenata, a tokom godine bi trebalo da izadje njegov drugi album koji će sadržati kako on kaže “svašta nešto”. 10.2.2016 nastupiće u KST-u i predstaviti pesme sa novog albuma., kao i promo singl “Čokolada”.

DJANS su nekadašnji članovi benda Blaya Dub Playa (Vojke i DJ Bratburazcartebra a.k.a Goldfinger).Mešavina različitih ritmova poput dancehall-a, trap-a, bounce-a, moombahtone-a i energičan živi nastup je ono sto karakteriše ovaj duo. Duhoviti i ironični tekstovi daju ovoj grupiveoma karakterističan i lako prepoznatljiv stil.

Zvezde Grajma predstavljaju srpski odgovor na sve popularniju formu muzike poznatiju kao grajm ili kako oni to dozivljavaju kao pank 21. veka. Grupu cine 3 MC-a, i kako kazu uveliko spremaju album koji bi trebalo da izadje do kraja godine. U centar paznje su dosli singlom Srbija djans lajk dis, koji je dugo bio na vrhu top lista raznih radio stanica u regionu.

KBC rodbina je grupa koju broji 3 clana. Kako sami za sebe kazu oni su bratska grupa grupe Miligram, Rodjena braca Marcela, Kebini sinovi KBC RODBINA. Poznati su po tome sto prave parodije vec poznatih domacih pesama i na ironican i duhovit nacin ukazuju na probleme srpskog mentaliteta i estrade.
U sredu 10.2 ce nastupiti po prvi put u KST-u. Pored nastupa ocekuje vas i DJ set (future dancehall, afrobeat, moomba, twerk, trap).


Cena karte 250 dinara u pretprodaji 400 na dan dogadjaja.