Mladi Nikola Krasnić poznatiji kao Dexter Prime je krajem prošle godine izbacio nejgov prvi album pod nazivom Ricinus.

.10492150_10202424621761686_3666635931175498916_n

Prvo ko je Dexter Prime? Dexter prime je rođen 10.maja 1996. godine u Beogradu, trenutno stanuje u naselju Braće Jerković. On je jedan od osnivača grupe Middle Finger Kru ili poznatije nekima skraćenicom MFK. Počeo je da piše još kao osnovac dok na kraju nije upoznao prve članove MFK-a Lanera Džedaja i Flipera gde su zajedničkim dogovorom osnovali grupu, ova grupa se sada sastoji od Flipera, Germana i samog Dextera. Dexter je do sada imao mnogobrojne nastupe na festivalima, promocijama i koncertima, prvi pravi solo nastup je imao ove godine u Aranđelovcu zajedno sa poznatijim hip hop ličnostima kao što su Grasshoper, Forty i DJ Sale L i mnogi drugi.

Pesme govore o njegovom svakodnevnom životu, njegovoj filozofiji života, gužvi u autobusima, prozivanjem devojaka koje misle da su na visokoj nozi, alkos kulturi, prozivanjem seljačina (ne ljude sa sela već ljude koji su u glavi seljačine), o sporom načinu života jer je bolje polako sve na tenane nego da se žuri pa se sapleteš i padneš, o uživanju na terasi i mnogim drugim stvarima.

Na albumu gostuju i mnogi reperi kao što su Teofil, Bobe sin Mćomi Great kao i članovi grupe MFK i najiznenađujuće Ajs Nigrutin koji je 8. Juna ove godine izbacio novi album Akunpuktura Govneta.

Poslušajte i dajte podršku mladom, ambicioznom i talentovanom nadom naše hip hop scene.

Uživajte