Igor Ostojić a.k.a LiNk repom se bavi od 2008 godine zvanično, kada je i snimio prvu pesmu pod nazivom ,,Poštuj svoj život” sa drugarima iz grupe Relax. U međuvremenu počinje da radi solo, ali nastavlja saradnju sa grupom.

LiNk1

Vremenom upoznaje nove ljude sa Srpske hip hop scene i počinje da sarađuje sa ljudima kao što su: Mihilow,Rasta, LMR , Mixa, Black Ring Crew, Mladji Referent i još mnogo drugih.

LiNk Logo

Prve pesme snima u studiu S3T , gde kasnije počinje da radi i 2010 godine se interesuje za produkciju i bitove. Vredno radeći i učeći o tehnikama mixa, mastera, pravljenju matrica i svega ostalog što je vezano za produkciju.
Napreduje i danas slobodno možemo reći da je jedan od boljih producenata u Beogradu koji je razvio neki svoj stil produciranja pesama ali isto tako i fenomenalan MC. Producirao je pesme RVG-u, Marku Radeti, Arafatu i mnogim drugima.
Takođe ima svoj studio ,,MUSIC FACTORY” u kome su snimane pesme sa Ep-ja ,,Širok Pojam”.

LiNk SP

,,Sirok Pojam” je trebao da bude mix tape, koji je započet početkom 2013-te godine, međutim dosta projekata je izgubljeno nesrećnim slučajem, i s’obzirom na to da se odužilo, odlućio je da umesto mixtapea izbaci EP i podseti sve slušaoce na njegovu muziku.

LiNk

LiNk kaže da za 2014-tu godinu ima u planu jedan mixtape i jedan album, a nada se uskoro i jednom spotu, i kaze da će se potruditi da nas iznenadi sa još par spotova u ovoj godini.
,,Širok Pojam” odiše svežinom, tvrđim bitovima, fenomenalnim gostovanjima kao i izuzetnom produkcijom. U izradi ovog EP-ja kao bit mejkeri su učestvovali Emir Pašagic (Nemir), Vuk Bogić (Effort), Arafat i Chinchila, Igor Ostojić (LiNk) koji je ujedno i producent svog albuma. Na ovom EP-ju gostuju Goldie,Mlađi Referent i RVG.

Ceo EP mozete skinuti na sledecem linku : Download

i možete ga preslusati na : Youtube-u